Vaksiner

Legevakt Vest holder åpent 365 dager i året. Hit kan du komme for å ta nødvendige vaksiner. Vi tar imot timebestilling og drop-in.

Bestill time på telefon 23251111 eller i kontaktskjema under.

Kontakt oss

Influensavaksine 2020/2021

Høsten nærmer seg, og med den årets vaksine mot sesonginfluensa. Grunnet mangel på vaksiner i Europa er det i år strenge prioriteringer. Det er kronisk syke, eldre og helsepersonell som skal vaksineres først. Bestill time for vaksinering i kontaktskjema under eller ved å ringe oss på 23 25 11 11.

Pris for pasienter med fastlege hos oss: 200 kr
Pris for pasienter i risikogruppe uten fastlege hos oss: 500 kr
For vår Bedrifthelsetjeneste-kunder gjelder egne avtaler

Vi mottar vaksinen i uke 40-43.

Vi tester i henhold til FHI sine retningslinjer. Les mer om årets influensavaksine på FHI sin side.

Er du fortsatt beskyttet?

Det anbefales at du holder oversikt over hvilke vaksiner du har tatt, hvilke som bør fylles på og når. De aller fleste av oss følger barnevaksinasjonsprogrammet, og da er du beskyttet frem til du er rundt 21 år. Etter dette må du følge opp selv. Du kan logge deg inn på Mine vaksiner for å få oversikt over hvilke vaksiner du allerede har tatt. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på hvilke vaksiner du trenger påfyll av, eller ønsker annen informasjon om vaksiner. 

Skal du ut å reise kan det være andre vaksiner du bør ta, avhengig av landet du skal reise til. Les mer om reisevaksiner her

 

Bestill time

Ønsker du å bestille time eller lurer på noe? Skriv i kontaktskjema under eller ring oss på 23 25 11 11. Vi svarer deg så raskt vi kan.


Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no