Psykolog

Livet byr på oppturer og nedturer i større eller mindre grad.

Vår dyktige psykolog har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser.

Kontakt oss

Hva gjør en psykolog? 

Vår dyktige psykolog har lang erfaring og hjelper deg med alt fra lettere og avgrensede livsproblemer, til mer alvorlige psykiske lidelser. I dialog med psykologen finner dere sammen ut hvilken behandlingstype som passer best for deg.

Når bør jeg kontakte en psykolog? 

Du velger selv når du ønsker å prate med en psykolog. Det kan bl.a. være til hjelp når du opplever at tanker, følelser eller handlinger er vanskelige. Dersom du opplever utfordringer og har behov for å drøfte dette med noen du kan stole på, vil en samtale med psykolog være et fint valg.

Hos oss vil du få time raskt og du trenger ikke å forberede deg for å gå til psykolog.

Psykolog Merete Hauge
Merete Hauge er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo og har spesialisert seg på bl.a klinisk psykologi og arbeidspsykologi. Hauge sitt kompetanseområde dekker flere fagfelt innen psykologi. Hun har arbeidet som klinisk psykolog i 15 år, i tillegg til at hun arbeider som sakkyndig og driver blant annet med veiledning av foreldre, fosterforeldre og barnevern samt som som fagkyndig dommer for Domstolene. I tillegg har Hauge lang undervisningserfaring. Hauge har også arbeidet som konsulent mot næringslivet, og fagfelt som sykefravær, lederutvikling og arbeidspsykologi er fagfelt Hauge kjenner godt.

Ta kontakt

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11.
Vi svarer deg så raskt vi kan. 

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no