Fysioterapi

Våre fysioterapeuter er svært dyktige til å diagnostisere og behandle plager i muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapi er effektivt både som forebygging, og som behandling for skader og sykdommer.

I samarbeid med deg som pasient er vi opptatt av å finne en behandlingsmetode som pasienten selv kan ta del i, med fokus på langvarig og forebyggende effekt.

Bestill time

Hva gjør en fysioterapeut 

Våre fysioterapeuter har fokus på kropp og bevegelse for å fremme god fysisk og psykisk helse. Fysioterapi er effektivt både som forebyggende tiltak og som behandling. 

Våre fysioterapeuter har lang erfaring med å behandle bl.a.:
Hvordan foregår behandlingen?

Hos våre fysioterapeuter blir du tatt godt imot. En førstegangskonsultasjon hos oss består av en grundig kartlegging og gjennomgang av din sykehistorie. Videre følger undersøkelse og funksjonsvurdering gjennom observasjon av kroppsholdning, bevegelsesmønster og spesifikke tester. Dette danner grunnlaget for valg av behandling og individuelle målsettinger.

Vi har et godt samarbeid med Ullern Trening, som ligger vegg i vegg med Legevakt Vest. Der holder våre terapeuter instruksjonstimer med våre pasienter.

Våre fysioterapeuter

Astrid Landewall

Vegar Landaas

Morten Haugen
Morten har jobbet som manuellterapeut siden 1991. Norsk Idrettsmedisinsk Institutt 1995 – 2015. Han har 10 års erfaring som fysioterapeut for Herrelandslaget i håndball. Mortens spesialfelt er undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettplager generelt. 

Morten Haugen

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11

Vi svarer deg så raskt vi kan. 

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no