Fysioterapi

Våre fysioterapeuter er svært dyktige til å diagnostisere og behandle plager i muskel- og skjelettsystemet. Fysioterapi er effektivt både som forebygging, og som behandling for skader og sykdommer.

I samarbeid med deg som pasient er vi opptatt av å finne en behandlingsmetode som pasienten selv kan ta del i, med fokus på langvarig og forebyggende effekt.

Bestill time online

Hva gjør en fysioterapeut 

Vår fysioterapeut har fokus på kropp og bevegelse for å fremme god fysisk og psykisk helse. Fysioterapi er effektivt både som forebyggende tiltak og som behandling. 

Vår fysioterapeut har lang erfaring med å behandle bl.a.:

Vår fysioterapeut tilbyr bl.a.:

Hvordan foregår behandlingen?

Hos vår fysioterapeut blir du tatt godt imot. En førstegangskonsultasjon hos oss består av en grundig kartlegging og gjennomgang av din sykehistorie. Videre følger undersøkelse og funksjonsvurdering gjennom observasjon av kroppsholdning, bevegelsesmønster og spesifikke tester. Dette danner grunnlaget for valg av behandling og individuelle målsettinger.

Vi har et godt samarbeid med Ullern Trening, som ligger vegg i vegg med Legevakt Vest. Der holder våre terapeuter instruksjonstimer med våre pasienter.

Vår fysioterapeut

Vegar Landaas

Vegar har jobbet som fysioterapeut siden 2017. Han har ekstra interesse for idrettsfysioterapi og trening. Han behandler alle typer muskel- og skjelettplager og hjelper deg gjerne med opptrening eller hjelp til livsstilsendringer.

Vegar er tidligere fotballspiller i bla. Monaco og Odd og jobber også som fysioterapeut/fysisk trener for a-laget til Skeid fotball.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time? Bestill online her eller ring oss på 23 25 11 11

Skriv i kontaktskjemaet under dersom du har spørsmål. Vi svarer deg så raskt vi kan. 

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no