Våre allmennleger

Legevakten holder åpent 365 dager i året. Her møter du allmennleger med bred erfaring og høy kompetanse. Vi tar hånd om alle allmenne, akutte og ikke akutte tilfeller. Du kan føle deg trygg på at du får behandlingen du trenger, når du trenger den.

Drop-in i hele åpningstiden. Ønsker du å bestille time kan du gjøre dette i kontaktskjemaet under eller på tlf 23 25 11 11

Bestill time

Våre allmennleger utreder alle typer sykdommer og vil hjelpe deg med blant annet: Infeksjoner, reisemedisin, mage- og tarmsykdommer, livsstilssykdommer, hjerte- og karsykdommer, muskel- og leddplager, allergier, hudsykdommer, luftveislidelser, seksuelt overførte sykdommer, barnesykdommer, angst, depresjon og søvnvansker, attester m.m.

Vi tilbyr rask og sikker diagnostisering, og du trenger ingen henvisning for å få time hos oss.

Louis Voisin

Louis Voisin er en allsidig lege med erfaring innenfor indremedisin, kirurgi, pediatri, spiseforstyrrelser og som bedriftslege. Han har bistått arbeidsplasser med høyt tempo og store krav, innenfor administrasjon, politikk, media og finans. Han har bl.a. spesialkompetanse på å behandle og forbygge plager som kan komme av krevende arbeid. Det kan være forbyggende arbeid i form av helseundersøkelse eller vanlige konsultasjoner. Ta gjerne kontakt med Louis om du føler at jobben har tatt for stor plass, eller at prestasjonene ikke er like gode som før, det kan være alt fra dårligere søvnkvalitet til noe redusert konsentrasjonsevne. Det kan også være skrantende allmenntilstand, høy puls i hvile, muskelspenninger og smerter.

Kari Lise Eidjar

Fastlege fra 2001. Tidligere jobbet på Diakonhjemmet sykehus, både medisinsk og kirurgisk avdeling. Legevaktsarbeid i mange år. Universitetslektor. Fagkonsulent hos I Form. Veldig glad i faget sitt. Er også i gang med spesialisering i arbeidsmedisin.

Gerhard Begh

Fastlegevikar

Arve Halsen

10 års legevakterfaring i fulltid, 8 av årene som skifleder ved Allmenseksjon, 2 år som bydelslege på Sagene, fra mai i år fulltid i Sikkerhetspsykiatri på Dikemark, ferdig spesialist primo mai 2016. Også erfaring som legevaktslege på Aleris samt allmennlege og bedriftslege ved helprivat legesenter på Lillestrøm. Interesser utenom generell allmennmedisin er kronisk fatigue (utmattelsestilstander) samt folkehelse, sosial- og samfunnsmedisin.

Bestill time

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time? Skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11

Vi svarer deg så raskt vi kan.Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no