Modicklinikken

tilbyr omfattende behandlingsprogram for Modicforandringer, fysioterapi, rehabilitering, opptrening og mestring. Klinikken tilbyr også video- og telefonkonsultasjoner. Astrid Landewall er fysioterapeut og ansvarlig leder for Modicklinikken

Kontakt oss:
post@modicklinikken.oslo.no
tlf: +47 41379332

Les mer på modicklinikken.oslo.no

For en friskere og mer smertefri hverdag

Ryggsmerter koster det norske samfunnet 25 milliarder kroner årlig og er et betydelig folkehelseproblem. Modicklinikken ved Legevakt Vest er en spesialklinikk for sammensatte nakke, rygg- og muskelskjelettplager, deriblandt Modicforandringer. Vi arbeider for at våre pasienter skal få en bedre og friskere hverdag, med langt mindre smerter.

Behandlingsforløpet for Modicforandringer går over 24 måneder og tilpasses individuelt basert på sammenhengen mellom funn fra MRI-beskrivelse, sykdomshistorie og klinisk undersøkelse.

Vi tilbyr og fysioterapi, rehabilitering, opptrening og mestring.

Les mer om behandlinger her

 

 Even Modicklinikken

Even Lærum, professor og medisinsk ansvarlig lege

Even Lærum er professor i allmenn medisin. Har bred erfaring innen behandling av nakke-, rygg, og andre muskel skjelettlidelser.

Er tidligere leder av Formidlingsenheten for muskel- og skjelettlidelser (FORMI) ved Oslo universitetssykehus og tidligere leder av Formidlingsenheten for Nasjonalt ryggnettverk som var et tverrfaglig nettverk av ryggklinikere.

Har bemerket seg nasjonalt og internasjonalt som lege, forsker, foreleser, forfatter og formidler, og har fått flere utmerkelser, blant annet Kongens fortjenestmedalje for sin innsats innen helsefeltet.

Er siden 2019 tilknyttet Modicklinikken, som medisinske ansvarlig lege.

 

Astrid Modicklinikken

Astrid Landewall, fysioterapeut og ansvarlig leder

Astrid Landewall er ansvarlig leder for Modicklinikken ved Legevakt Vest. Hun er fysioterapeut med Staatliche Examen fra Rehab Zentrum, Berlin. Hun har erfaring fra flere ulike klinikker og sykehus i Tyskland og Norge. Hun har arbeidet som rådgivende fysioterapeut i helsetjenesten i Sverige. Hun er og blitt kurset i behandling av  Modicforandringer ved Modicklinikken i Odense, Danmark.

Astrid er også utdannet idrettstrener, profesjonell coach og  mindfulnessinstruktør samt mange års erfaring fra utvikling av fysisk og  mental helse for individer og ledere.

Astrid har som behandler i tverrfaglig samarbeid, sterkt fokus på helheten hos mennesket. Hvor både det mentale, fysiske og emosjonelle perspektivet inngår for å gi pasientene best mulige forutsetninger for gjennomføring og mestring av behandlingsforløpet.

Bestill time

Bestll time eller ta kontakt oss på:
post@modicklinikken.oslo.no
tlf. +47 413 793 32

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no