Modicklinikken

På Legevakt Vest finner du også Modicklinikken. Spesialklinikk for behandling av Modic og andre rygg, nakke- og muskelskjelettplager.

På Modicklinikken jobber de for at du som pasient skal få en bedre og friskere hverdag, med langt mindre smerter.

Kontakt oss

Friskere og mer smertefri hverdag

Modicklinikken ved Legevakt Vest er en spesialklinikk for sammensatte nakke, rygg- og muskelskjelettplager, deriblant modicforandringer. Her er du i trygge hender hos dyktige spesialister. Les mer om Modicklinikken på deres egen nettside

På Modicklinikken møter du blant annet disse dyktige og hyggelige menneskene: 

 
Even Lærum, professor og medisinsk ansvarlig lege

Even Lærum er professor i allmenn medisin. Han har bred erfaring innen behandling av nakke-, rygg, og andre muskel skjelettlidelser. Even har bemerket seg nasjonalt og internasjonalt som lege, forsker, foreleser, forfatter og formidler, og har fått flere utmerkelser, blant annet Kongens fortjenestmedalje for sin innsats innen helsefeltet.

 Even Modicklinikken

 

Astrid Landewall, fysioterapeut og ansvarlig leder

Astrid Landewall er ansvarlig leder for Modicklinikken ved Legevakt Vest. Hun er fysioterapeut og har erfaring fra flere ulike klinikker og sykehus i Norge og utlandet. 

Astrid har som behandler et sterkt fokus på tverrfaglig samarbeid og helheten hos mennesket. Hvor både det mentale, fysiske og emosjonelle perspektivet inngår for å gi pasientene best mulige forutsetninger for gjennomføring og mestring av behandlingsforløpet.

Astrid Modicklinikken

 

Bestill time

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time hos Modicklinikken, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11.
Vi svarer deg så raskt vi kan.

NB! Påpek gjerne i kontaktskjemaet at det gjelder Modicklinikken.

 

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no