Massasje

Å få løsnet opp i muskelspenninger har stor betydning for velvære i både kropp og sjel. Vonde og stive muskler kan føre med seg flere plager som stress, dårlig blodsirkulasjon og hodepine. Vår massør er svært dyktig i å løse opp stive og vonde muskler.

Massasje er effektivt både som forebyggende behandling og som akutt behandling ved muskelspenninger. Her hos Legevakt Vest tilbyr vi både klassisk massasje og triggerpunktmassasje. Dine behov og ønsker vil avgjøre hvilken teknikk vår dyktige massør velger, og ofte gjennomføres en kombinasjon av begge.

Bestill time

Massasje tilpasset deg

Vår dyktige terapeut Elisabeth har lang erfaring og er en svært dyktig massør. Hun utfører ulike massasjeteknikker, og tilpasser behandlingen til dine behov og ønsker. Ofte gjennomfører hun en kombinasjon av de ulike teknikkene.

Triggerpunktmassasje

Muskelspenninger kan være svært smertefullt og plagsomt, og kan ofte føre til smerter også andre steder i kroppen. For å løsne på spenningene er triggerpunktmassasje en veldig effektiv teknikk. Triggerpunktmassasje løsner på spenninger som har satt seg skikkelig fast i muskulaturen. Teknikken gjennomføres ved at massøren trykker på bestemte punkter i muskulaturen inntil spenningen gradvis slipper taket.


Klassisk massasje

Klassisk massasje kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Vi bruker også klassisk massasje som et supplement til f.eks. manipulasjonsbehandling.

Massasje gir ofte:

Vår massør

Elisabeth Engzelius
Elisabeth er utdannet sykepleier, akupunktør og massør. Hun har siden 2005 jobbet i tverrfaglige miljøer med muskel- og skjelettlidelser. Elisabeth har også jobbet som sykepleier ved Nevrokirurgisk avdeling ved Rikshospitalet med nakke og rygg- kirurgi, og behandling av andre nevrologiske lidelser. I dag jobber hun ved Ortopedisk senter ved Ullevål sykehus med ortopedi og nevrologi, ved siden av praksisen her ved Legevakt Vest.

Legevakt Vest Elisabeth

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11.
Vi svarer deg så raskt vi kan.


Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no