Massasje

Å få løsnet opp i muskelspenninger har stor betydning for velvære i både kropp og sjel. Vonde og stive muskler kan føre med seg flere plager som stress, dårlig blodsirkulasjon og hodepine.

Massasje er effektivt både som forebyggende behandling og som akutt behandling ved muskelspenninger. Her hos Legevakt Vest tilbyr vi både klassisk massasje og triggerpunktmassasje. Dine behov og ønsker vil avgjøre hvilken teknikk vår dyktige massør velger, og ofte gjennomføres en kombinasjon av begge.

Bestill time online

Massasje tilpasset deg

Vår dyktige terapeut Gina er en svært dyktig massør. Hun utfører ulike massasjeteknikker, og tilpasser behandlingen til dine behov og ønsker. Ofte gjennomfører hun en kombinasjon av de ulike teknikkene.

 
Triggerpunktmassasje

Muskelspenninger kan være svært smertefullt og plagsomt, og kan ofte føre til smerter også andre steder i kroppen. For å løsne på spenningene er triggerpunktmassasje en veldig effektiv teknikk. Triggerpunktmassasje løsner på spenninger som har satt seg skikkelig fast i muskulaturen. Teknikken gjennomføres ved at massøren trykker på bestemte punkter i muskulaturen inntil spenningen gradvis slipper taket.


Klassisk massasje

Klassisk massasje kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Vi bruker også klassisk massasje som et supplement til f.eks. manipulasjonsbehandling.

 
Massasje gir ofte:

 

Vår massør Gina 

Gina Aas Vissheim studerer Fysioterapi ved OsloMet og har tidligere utdannet seg som profesjonell danser. Med en lidenskap for kropp og helse, pasienters opplevelser og komfort, vil hun kunne hjelpe deg med tilpasset massasje i en stressende hverdag.

Gina Aas Vissgheim Massør

 

Bestill time

Bestill time ved å ringe 23 25 11 11 eller via online booking.
Har du spørsmål? Skriv i kontaktskjemaet under så svarer vi så raskt vi har anledning.  

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no