Jobbe hos Legevakt Vest?

Her hos Legevakt Vest er vi stolte av vårt flotte arbeidsmiljø.

Her jobber allmennleger og ulike spesialister tett sammen, for en best mulig behandling av våre pasienter.

Kontakt oss

Ledige stillinger

Testpersonell COVID-19

Jobber du raskt og er flink til å samarbeide? Vi søker sykepleier / legesekretær / helsesekretær / studenter som kan bistå oss med COVID-19 testing for våre bedriftskunder, privatkunder og ifb. oppdraget vårt for Oslo kommune.

Stillingen gjelder 6 måneders ansettelse i minimum 20% stilling og inntil 100% stilling. Det vil være muligheter for forlengelse. Testingen foregår hos oss i Silurveien 2, ute i telt og i bil langs veien, samt i vår mobile pop-up stasjon. I Silurveien jobber du i par vekselvis ute og inne. Turnus, dag, kveld og weekend, med spesielt ønske om dagvakter. Vaktene går fra kl. 09 – 21 alle ukens 7 dager, vi tester i tidsrommet kl. 10 – 20.

Vi kan by på gode betingelser og et hyggelig arbeidsmiljø.

Krav: Gode norsk- og engelskkunnskaper. Evne til å jobbe raskt, presist og med smilet på lur. God orden og gode samarbeidsevner er et absolutt krav.

Det er ønskelig at du har gjennomført smittevernkurs.
Annen opplæring gis.

Interessert? Da ønsker vi din søknad snarest!
Søknad sendes til:
anniken@legevaktvest.no

Kosmetisk sykepleier

Vi vokser og søker kosmetisk sykepleier til vår avdeling «Estetisk senter». Vi har en høy faglig og etisk standard, og du vil jobbe sammen med våre plastikkirurger. Erfaring er nødvendig.

Søknad sendes til kontakt@legevaktvest.no og merkes «Daglig leder.»

Hudlege

Vi søker hudlege med et godt smil, gode sosiale antenner og sterk faglig forankring.Vi holder til i moderne og flotte lokaler sentralt plassert på Oslo Vest, rett ved grensen til Bærum.
Gode norsk- og engelskkunnskaper er en forutsetning.

Ta kontakt med eidjar@legevaktvest.no

Gynekolog

Vi søker dyktige og hyggelige gynekologer til heltid- og deltidsstilling. Vi holder til i moderne og flotte lokaler sentralt plassert på Oslo Vest, rett ved grensen til Bærum.
Gode norsk- og engelskkunnskaper er en forutsetning.

Ta kontakt med eidjar@legevaktvest.no

Åpen søknad

Dersom du kan tenke deg å jobbe hos oss kan du gjerne sende en åpen søknad. Søknaden sendes på mail til vår daglige leder Kari Eidjar: eidjar@legevaktvest.no

Vi holder til i moderne og lyse lokaler med universell utforming. Vi har et velutstyrt laboratorium og er stikkestasjon for Unilabs som er i samme bygg. Ved behov for prøvesvar samme dag får vi det.

Det er kantine og møterom i bygget. Vi har operasjonsrom, tilgang til ultralyd og laser. Ullern trening er vegg i vegg.

Legevakt Vest består bl.a. av godkjent bedriftshelsetjeneste, fastleger, manuellterapeuter, fysioterapeut, psykosomatisk fysioterapeut og estetisk senter.

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no