Sprengte blodkar

Både kvinner og menn kan oppleve at små, sprengte blodkar og synlige blodårer dukker opp i ansiktet, på leggene og innsiden av lårene. Dette er svært vanlig og behandles effektivt.

Bestill time

Sprengte blodkar

Mange opplever at små sprengte blodkar kommer til syne i ansiktet, på nese/kinn og beina. Dette er svært vanlig, og rundt 50% av menn og kvinner får dette. Farge på årene varierer fra rød til blå/lilla.

Sprengte blodkar behandles effektivt med laser. På beina kan sprengte blodkar/årer også behandles med sklerosering. Da injiserer vi et stoff inn i blodkarene som gjør at de forsvinner og tetter seg igjen.

Kosmetisk sykepleier Linda

Linda Jacobsen er kosmetisk sykepleier og kosmetisk ansvarlig på Legevakt Vest. Hun er utdannet sykepleier og spesialist i kosmetiske behandlinger. Du kan være sikker på at du er i trygge hender hos Linda.

Bestill time

Ta kontakt, så finner vi sammen frem til hvilken behandling som passer best for deg.

Skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11
Vi svarer deg så raskt vi kan.


Estetisk senter og plastikkirurgi

På vårt Estetiske senter har vi et nøye sammensatt team bestående av kirurg, spesialistsykepleiere og akupunktør. Alle med over 17 år med klinisk praksis innen hvert sitt fagfelt. De jobber tett sammen for å kunne tilby hver enkelt pasient den beste og mest optimale behandlingen.

Ta kontakt

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no