Pigmenteringer

Sommer og sol har en tendens til å etterlate seg pigmentflekker i huden vår. Dette er spesielt vanlig å se i ansiktet, på brystet og på hender. Vår kosmetisk sykepleier behandler pigmentflekker med IPL, kjemisk peeling, laser eller medisinske kremer, avhengig av ditt ønske og behov.

Kontakt oss

Behandling av pigmentflekker

Pigmentflekker er mer og mer vanlig, også blant unge. Det kan komme av at man har fått ubeskyttet soleksponering i forbindelse med p-piller, graviditet, produkter med sterke antiage-ingredienser eller etter behandlinger som kjemisk peeling. ⁠

Pigmentflekker er en opphopning av melanin i huden, som sees som mørke flekker. Disse kommer fordi melaninet er lysfølsomt og kan bli overtrigget. Når du først har fått pigmentflekker kan det føles umulig å fjerne dem, men her finnes det løsninger som forebygger og fjerner flekkene.

Vår kosmetisk sykepleier behandler pigmentflekker med IPL, kjemisk peeling, laser eller medisinske kremer, avhengig av ditt ønske og behov.

Bestill time

Ta kontakt, så finner vi sammen frem til hvilken behandling som passer best for deg og din hud.

Skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på
23 25 11 11
Vi svarer deg så raskt vi kan.Kosmetisk sykepleier

Linda Jacobsen er kosmetisk sykepleier og kosmetisk ansvarlig for minimal invasive injektionsbehandlinger på Legevakt Vest. Linda er utdannet sykepleier og spesialist i kosmetiske behandlinger.

Ta kontakt

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no