Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er et naturlig alternativ til injeksjoner med fillers. Her brukes nåler og medisinske serum for å øke hudens egen evne til å reparere seg selv. Plages du med løs hud, arr eller solskader vil kosmetisk akupunktur være en god løsning for deg.

Kontakt oss

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur brukes for å forbedre skjønnhet, vitalitet og bevare et friskt utseende. Plages du med løs hud, arr eller solskader vil kosmetisk akupunktur være en god løsning for deg. Det er et naturlig alternativ til injeksjoner med fillers og er en terapiform fra Østen som er brukt i århundrer.

Kosmetisk akupunktur baserer seg mye på de samme virkningsmekanismene som ved dermaneedling, der det skjer en stimulering av elastin og kollagenproduksjonen. Vår behandler jobber parallelt med spesifikke TCM- punkter (kroppsakupunktur/øreakupunktur) som tar for seg områder i kroppen og justerer ubalanser som igjen manifesterer seg i huden og i ansiktet. Her legger vi stor vekt på indre og ytre faktorer som klima, miljø, psyke, kosthold, samt det å støtte opp under en god fordøyelse og tarmfunksjon.

Indikasjoner for kosmetisk akupunktur:

Vår sykepleier og terapeut
Vår dyktige behandler Elisabeth er utdannet sykepleier, akupunktør og massør. Hun har lang erfaring innen flere ulike områder, og har siden 2005 jobbet i tverrfaglige miljøer med muskel- og skjelettlidelser. Elisabeth er medlem av Akupunkturforeningen, og du som pasient garanteres derfor en faglig kompetent og sikker akupunkturbehandling.

Elisabeth har også utdannelse innen kostholdsveiledning med en tilleggsutdannelse innen hudhelse med fokus på inflammasjonstilstander og hudproblemer som eksem, acne og psoriasis.

Vår terapeut jobber både med kosmetisk akupunktur, dermaneedling, behandling med Zo-produkter og gir kostholdsrådgivning for en bedre hudhelse. Hun ser ofte på et hudproblem som et resultat av årsakssammenhenger som gjerne starter innenfra, og mener derfor at det er viktig å behandle helhetlig for å oppnå optimal hudhelse. Kosthold og livsstil er dermed to viktige nøkkelfaktorer. Som et alternativ til injeksjoner, brukes nåler og medisinske serum for å øke hudens egen evne til å reparere seg selv.

Elisabeth jobber tett med lege, hudlege og kosmetisk sykepleier ved behov. Det tas en grundig anamnese før behandling for å kartlegge allergier og intoleranser, helsetilstand og medikamentbruk.

Bestill gratis konsultasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11

Vi svarer deg så raskt vi kan.


Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no