Dermaneedling

Dermaneedling stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Resultatet er en mer glødende, fastere og spenstigere hud. Fantastisk behandlingsmetode med dokumentert effekt.

Kontakt oss

Dermaneedling

Dermaneedling, også kalt microneedling eller Collagen Induction Therapy (CIT), har som formål å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Resultatet er en mer glødende, fastere og spenstigere hud. Du vil kjenne at huden din er mer hydrert, grunnet naturlig aktivering av hyaluronsyre.

Mikronålene lager tynne kanaler ned i huden som optimaliserer absorpsjonen av de aktive ingrediensene som påføres. Ved bruk av dermaneedling vil opptaket av produktene øke med opptil 60% kontra 0,3% ved vanlig applikering. Samtidig vil de små mikrotraumene som lages, starte en helingsprosess i huden der huden tidligere var skadet eller har mistet sin elastisitet.

Dermaneedling er en behandling med mange kliniske studier og god dokumentert effekt. Vår kosmetiske sykepleier vil gå grundig igjennom hva du vil kunne forvente av resultat, restitusjonstid og råd angående hjemmeprodukter.

Indikasjoner for dermaneedling:

Vår sykepleier og terapeut:
Vår dyktige behandler Elisabeth er utdannet sykepleier, akupunktør og massør. Hun har lang erfaring innen flere ulike områder, og har siden 2005 jobbet i tverrfaglige miljøer med muskel- og skjelettlidelser. Elisabeth er medlem av Akupunkturforeningen, og du som pasient garanteres derfor en faglig kompetent og sikker akupunkturbehandling.

Elisabeth har også utdannelse innen kostholdsveiledning med en tilleggsutdannelse innen hudhelse med fokus på inflammasjonstilstander og hudproblemer som eksem, acne og psoriasis.

Vår terapeut jobber både med kosmetisk akupunktur, dermaneedling, behandling med Zo- produkter og gir kostholdsrådgivning for en bedre hudhelse. Hun ser ofte på et hudproblem som et resultat av årsakssammenhenger som gjerne starter innenfra, og mener det er derfor viktig å behandle helhetlig for å oppnå optimal hudhelse. Kosthold og livsstil er dermed to viktige nøkkelfaktorer. Som et alternativ til injeksjoner, brukes nåler og medisinske serum for å øke hudens egen evne til å reparere seg selv.

Elisabeth jobber tett med lege, hudlege og kosmetisk sykepleier ved behov. Det tas en grundig anamnese før behandling for å kartlegge allergier og intoleranser, helsetilstand og medikamentbruk.

Bestill gratis konsultasjon

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11

Vi svarer deg så raskt vi kan.


Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no