Kosmetisk behandling

Hos oss kan du få utført kosmetiske behandlinger i trygge og sikre rammer.

Våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere gir deg råd og veiledning, og anbefaler behandling basert på dine ønsker og behov.

Bestill time

Kosmetiske behandlinger

Vi tilbyr en rekke kosmetiske behandlinger. Behandlingene utføres av vår kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Basic ansiktsbehandling

Denne behandlingen består av rens, massasje, maske og tilpasset skrubb.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en metode for effektiv hudfornyelse, der hudskader som rynker, akne, pigmenteringer og solskader blir reparert. Med kjemisk peeling er stabiliserte virkestoffer i ulike styrker med lavere pH-verdi enn hudens egen. Dette lager en kontrollert skade som fremmer produksjonen av ny hud med et forbedret utseende.

Aktuell behandling for deg med:

Mesoterapi

Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og denoptimale fuktbalanse gjenetableres.

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende og en bedre hudhelse. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décolletage, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Aktuell behandling for deg som har: 

Microneedling

Vi bruker dermapen 4 som er en avansert form for needling. Her er det en  håndholdt penn med sterile nåler som lager mikroskopiske kanaler i huden. En Dermapenbehandling vil penetrere huden, slik at kanalene tillater opptak av ingredienser av ulike serumer. Dermapen kalles kollagenindusert terapi (CIT) og når Dermapen lager en kontrollert traume i huden din så vil det stimulere til vekst og regenerering av ny hud.

Behandlingen reduserer ujevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling.

Aktuell behandling for:

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Resultatene du vil oppnå på lang sikt tar litt lengre tid fordi cellene våre fornyer seg med 3 ukers mellomrom. Hudens tilstand og helse vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Vedlikeholdsbehandlinger trengs oftest kun 1 gang i året etter endt behandlingsprotokoll.

The golden cocktail

The golden cocktail er en spesiallaget cocktail av Mesoterapi, Hyaluronsyre og Toxiner som needles ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget. Behandlingen gir en fantastisk glød og revitalisering av huden.

Behandlingen gir:

Hver enkel «cocktail» tilpasses etter kundens behov. Det kan jobbes med bl.a. glød og fukt, akne og rosacea, livløs og gusten hud samt gi en vanvittig bra red carpet treatment.

Filler

Fillere er et geleaktig stoff som sprøytes inn under huden for å kompensere for tapt volum, slette rynker og folder i ansiktet og øke leppenes fylde. De mest brukte fillere består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår og har en unik evne til å binde vann. Dette medfører at volum og spenst i vevet øker og rynker i huden glattes ut. Risiko for allergiske reaksjoner er svært lav og det nedbrytes naturlig i kroppen.

Behandlingene er tilpasset behovet – og ønsket – ditt, og dette vurderes i detalj på en konsultasjon hvor vi analyserer hva problemet eller ønsket er, hvordan resultatet kan oppnås, og hva du kan forvente.

Behandlingstiden avhenger av hvor stort område som skal behandles. Nedetiden er minimal, men det kan ta inntil 2 uker før du ser endelig resultat. Bivirkninger i form av lett hevelse og rødhet i huden, og blåmerker der hvor injeksjonene er satt kan forekomme. 

Med fillerbehandlinger kan du få tilbake tapt volum i ansiktet på en skånsom og effektiv måte. Fillere kan også settes for å fremheve skjønnhet etter eget ønske. Vi behandler flere ulike områder i ansiktet med fillere, alt fra lepper, hake og kjevelinje – til å få volum i kinnben og fjerne rynker. 

Rynkebehandling/ muskelavslappende behandling

Muskelavslappende behandling er den vanligste behandling av rynker i ansiktet. Effekten av medisinen oppstår nærmest umiddelbart og full effekt oppnås etter 1-2 uker. Behandlingen har få bivirkninger og varer ca. 4-6 måneder. Medisinen virker ved å hemme signaloverføringen til musklene slik at de blir avslappet, og rynkene som de har dannet i huden glattes ut. De mest vanlige rynkene å behandle er pannen, sinnarynken, rundt øynene(kråketær), på nesen, i munnvikene, øyenbrynsløft og gummy smile. Botox kan også benyttes til å behandle hodepine, overdreven svette og tanngnissing.

Kosmetisk akupunktur

Et naturlig alternativ til injeksjoner med fillers. Her brukes nåler og medisinske serum for å øke hudens egen evne til å reparere seg selv. Plages du med løs hud, arr eller solskader vil kosmetisk akupunktur være en god løsning for deg. Les mer


Hudprodukter

Vi selger hudpleieprodukter fra ZO Skin Health og ZO Medical, samt ColoreScience. Velkommen innom klinikken på Ullern. 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille konsultasjon? Skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11

Vi svarer deg så raskt vi kan.Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no