Koronatest for bedrifter

Vi hjelper dere som bedrift å teste ansatte, både PCR-test og antistofftest. Ved symptomer tas PCR-test. Arbeidsgiver kan f.eks. oppfordre til testing dersom den ansatte har vært i et område med smitte, sitter i karantene eller har vært syk.

Ta kontakt, så finner vi raskt en løsning som passer deres behov.

Legevakt Vest har godkjent bedriftshelsetjeneste og har god erfaring med å bistå bedrifter i Oslo og omegn

Kontakt oss

PCR – koronatest

Ved symptomer på koronasmitte tas PCR-test.  Testen kan tas rakt hos oss. OBS! Ingen drop-in for koronatest.

Testen for pågående infeksjon tas med en q-tip i nese og munn (PCR). Du vil motta svaret i løpet av 48 timer (avhengig av pågang på laboratoriet) og det er viktig at du holder deg isolert frem til du har fått testresultatet.

Ta kontakt i kontaktskjemaet under eller på tlf 23 25 11 11 for et uforpliktende pristilbud til deres bedrift.

Antistofftest

Antistofftest er en blodprøve som vil gi svar på om du har gjennomgått koronainfeksjonen ved å vise antistoffer i blodet. Det er en svært sikker og grundig test, med høy sensitivitet og spesifisitet. 

Det tar tid for kroppen å danne antistoffer. Det er derfor viktig at du venter 2-3 uker etter at du var på det sykeste før du kommer til oss for å ta antistofftesten. Du vil få svar på prøvene i løpet av 48 timer. 

Test gjennomføres hos din virksomhet eller på klinikken. Ta kontakt i kontaktskjemaet under eller på tlf 23 25 11 11 for et uforpliktende pristilbud til deres bedrift.

Kontakt oss

Vi svarer så raskt vi kan. 

Godkjent bedrifthelsetjeneste

Med bedriftshelsetjeneste hos Legevakt Vest vil alle ansatte i deres virksomhet, inkludert partner og hjemmeboende barn, få medlemspriser på våre tjenester.

Ta kontakt

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no