Toraks og karkirurgi

Legevakt vest tilbyr undersøkelser, diagnostisering og behandling av hudforandringer, fettkuler, brokk, åreknuter og mer. Kort eller ingen ventetid. Du trenger ikke henvisning for å få time.

Kontakt oss
 
Toraks og karkirurg Claus Emil Haga

Claus Emil Haga er dobbelspesialist i generell- og thoraxkirurgi. Han har jobbet på Rikshospitalet, Bærum og Drammen Sykehus med hjerte- og karkirurgi siden 1986. I tillegg har han mange års erfaring fra private sykehus med behandling av blant annet hudforandringer, fettkuler, brokk og åreknuter. Behandling av åreknuter kan gjøres både med konvensjonell kirurgi og med endovenøs varmebehandling. Claus behersker begge metoder og kan anpasse valget til beste behandling for den enkelte.

Hos oss kan han gjøre en vurdering som kan resultere i enten en operasjon ved Legevakt Vest eller en henvisning til offentlig sykehus.

Når det gjelder sykdommer i pulsårer som «røykeben» (arteriell insufficiens) og utvidelse av blodårer (aneurysmer), kan dette undersøkes og vurderes karkirurgisk og enten følges videre til det er grunnlag for behandling eller kanaliseres raskt til riktig sykehus.

Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no