Psykomotorisk fysioterapi

Kroppen er et svært sammensatt system. Livsbelastninger, stress, traumatiske opplevelser og vedvarende belastninger har stor påvirkning på kroppen vår. Kroppen husker, og sier ifra på ulike måter. Psykomotorisk fysioterapi tar derfor utgangspunkt i sammenhengen mellom muskelspenninger og følelser.

Våre dyktige terapeuter har som mål å være hjelp til selvhjelp. Vår terapeut Stine har i tillegg fordypning innen kvinnehelse, og tilbyr oppfølging og behandling under og etter svangerskap.

Bestill time

Om psykomotorisk fysioterapi

Livsbelastninger, stress, traumatiske opplevelser og vedvarende belastninger virker inn på vår kropp og kroppsopplevelse. Kroppen husker, og kroppen sier ifra på ulike måter.

Behandlingen tilbys til:
Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen tar utgangspunkt i en grundig samtale om deg og din kropp. Samtalen begynner gjerne om din sosiale situasjon, oppvekst og generelle helse. Terapeuten vil gjerne høre om dine tanker og motivasjon for å starte opp behandlingen. Du vil få spørsmål om naturlige kroppslige funksjoner som bl.a. søvn, sult og fordøyelse. Det vil også bli en samtale rundt din kroppsholdning, muskulatur, bevegelsesmåte og pustemønster. Balanse, avspenningsevne, kroppskontakt og fortrolighet til egen kropp er også temaer terapeuten vil komme innom.

Med grunnlag i samtalen og kroppsundersøkelsen setter terapeuten et mål for behandlingen. Undersøkelsen kan utføres med klærne på. 

Hva kan oppnås i behandlingen?

Vår psykomotorisk fysioterapeut

Stine Skjold Rafoss
Stine er vår dyktige psykomotorisk fysioterapeut. Hun tar imot alle pasienter som ønsker samtale, kartlegging, behandling og opptrening. Stine samarbeider med leger og andre spesialister når dette er ønskelig og nødvendig.

Stine har i tillegg fordypning innen kvinnehelse og tilbyr oppfølging og behandling under og etter svangerskap. Hun behandler kvinner med dysfunksjon i bekkenbunn, og veileder kvinner med inkontinensproblematikk.

Legevakt Vest psykomotorisk fysioterapeut Stine

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time, skriv i kontaktskjemaet under eller ring oss på 23 25 11 11
Vi svarer deg så raskt vi kan.Om Legevakt Vest

Legevakt Vest er et tverrfaglig medisinsk senter lokalisert på Ullern i Oslo.
Vår legevakt er åpent hver dag hele året!

Silurveien 2, 0380 Oslo

23 25 11 11

kontakt@legevaktvest.no